• Grevens briketter 1
  • Grevens briketter 2
  • Grevens briketter 3

 

Al
Vår Svenska smaksättare som många rökerier använder för att framkalla en delikat mjuk smak med en aningens sötma. Passar bra till Lax, Fisk i allmänhet, fläskkött, fågel.

Äpple
Något sötaktig fruktig röksmak som passar utmärkt till fågel (skapar mörkbrun färg på skinnet) eller nötkött. Den är den kraftigaste smaksättaren av fruktträden som passar till all slags mat.

Bok
Ger en mild smak som påminner om ek, passar bra till kött och fisk I allmänhet.

Björk
Mild röksmak som påminner om lönn, flera kunder i norra Sverige gör souvas med hjälp av denna brikett. Passar till kött samt fågel.

En (60% En och 40% Al)  
Ger en välsmakande rök då vi använder både ris med barr och trä från busken. Används med fördel till fisk och fläskkött.

Grevens val
Tre goda smaker i en brikett. Bourbon Ek från Jack Daniels, EN och Al.  Ger en mycket kraftig aromatisk röksmak med Bourbonekfat från tillverkningen av Jack Daniels och Four Roses som en extra krydda. Passar till biff, fågel samt kött från vilt